onsdag, oktober 08, 2008

DN.se..?

Dagens Nyheter har på sin hemsida ganska stort uppslaget att man kan skaffa ett alkolåsplugin till Gmail. Till detta en läsar-poll där hittills 207 personer har valt mellan följande tre alternativ: Ja, Nej, Inte till mejlen, men till mina sms på frågan "Skulle du vilja ha alkolås på din e-post?"

Alkolås FTW!

4 kommentarer:

Maria Therés sa...

FTS! Jag vill ha alkolås på mobilen! Nej, nej - jag vill ha alkolås på tangentbordet! NEJ! JAG ÄR ETT GENI: Jag skulle vilja ha trosor med alkolås på (de går alltså inte att ta av när man är för full)!

InfiniDimm sa...

Jag skulle vilja ha trosor med alkolås på - så långt är jag med. Du tappar bort mig med förklaringen "De går alltså inte att ta av när man är för full" Är det ett önskemål om alkolåsta trosor, eller ett faktum rörande dina nuvarande trosor...?

Och... varur stammar det här behovet?

Maria Therés sa...

Mina nuvarande trosor går att ta av. Mitt önskemål är att alkolåset befinner sig i trosorna och att man vid för hög berusning inte kan ta av dem.

Jag förstår att det kan finnas problem med detta - t.ex när man behöver gå på toaletten - men jag tror att bakisångest och våldtäkter skulle minska drastiskt. Man får ta det onda med det goda, helt enkelt.

InfiniDimm sa...

bakisångest... word.

den utopiskt lagde kan ju hoppas på att människor ska börja ta ansvar för sig själva och inför varandra. Men även inför lagen.