onsdag, oktober 29, 2008

Did you know...

God prefers atheists

http://www.mrwiggleslovesyou.com/comics/rehab477.jpg

Möjligen kan man invända mot Florida, men jag har aldrig varit där, så jag kanske inte ska uttala mig.

10 kommentarer:

Maria Therés sa...

Who doesn't?

Fast det är inte riktigt sant. Jag hatar ju alla.

InfiniDimm sa...

Ja.. alltså.. det är ju inte någon shocker direkt.. Men jag tyckte att den var.. nicely put, som man kan säga.

Har du installerat dig nu?

Maria Therés sa...

Nej, inte än. Lördag! Idag har jag istället haft världens flyttgräl och tappat sugen för mänskligheten.

Vad har du gjort? När flyttar du, förresten?

InfiniDimm sa...

Då håller jag tummarna för lördag och att det blir lugnt och skönt i din nya bostad. Männskligheten är inget att ha.. Du får sikta in dig på några av russinen i kakan istället och lägga tid och energi där.

Jag har letat efter mina nya skor. Dock utan att hitta dem!! Samt cyklat runt universitetet och klistrat upp lappar om fokusgruppande. Samt blivit blöt och kall.

Jag ska vara urflyttad den första december. Och flyttar någon gång under november..

Maria Therés sa...

Du är så klok för din unga ålder. Är det därför folk stjäl dina skor? Jag skulle tro det (tråkigt att höra i vilket fall som helst!).

Jag blev också kall och blöt. Men imorgon blir det snö! Plus besök av systeryster. :-D

Fokusgruppande?

InfiniDimm sa...

Stjäl och stjäl.. det är väl mest så att jag inte har köpt dem än, för att jag inte har hittat dem, så, det kanske är överilat att kalla dem för mina, men.. tanken är åtminstone att jag ska ersätta mina trötta converse-bananer med ett par dosor som är lite mer... funktionella, i den här typen av klimat.

fokusgrupperna ska prata om sina upplevelser med mobiltelefoner medan jag voyeurfilmar dem och sitter i bakgrunden och lyssnar. Och ja, jag ser fram emot det lite grann.

Vill du vara med? Du får en biocheck som tack för din medverkan.

Vad ska Systrarna Andersson (eller är hon kanske bortgift och heter något annat nu för tiden?) göra då? Gotta ner sig i soffan och kolla på film i höstrusket? Gå på resturang, dricka vin och flirta med yuppies i baren? Diskutera en rebellerande bror och tillika familjens svarta får? Eller nått annat..?

Maria Therés sa...

Hon har gift sig, den svikar'n! Bara 1/2 av systrarna sportar ett hederligt proletäriskt namn nuförtiden. Det sociala ansvaret finns dock kvar, hon hjälpte mig att flytta. Inga yuppies (ser du mig med en yuppie?), fast killen på IKEA flörtade med mig och jag fattade ingenting.

Nej, jag vill inte vara med (även om jag förstår tjusningen!). Jag kommer bara ge sexuella anspelningar och förstöra alltihop. Men vuxenpoäng till dig! Fokusgrupp och allting.

Jag gillar converse och förstår dig inte alls.

Hur är läget?

InfiniDimm sa...

Njae.. jag såg framför mig att ni drack drinkar, tisslade och tasslade och blev uppvaktade av yuppi-dudes, vars klena raggningsförsök nergjordes av dräpande kommentarer som ni sen skrattade gott åt när de äntligen gett upp hoppet och gått och limmat på någon annan. Typ. Men det jag insåg att jag inte riktigt lyckades förmedla den bilden i text.

Ang. Converse: Det är långt till Pollax.

Och jotack, det är bra, jag var på fest på Blodstenen i natt.. Vi lyssnade på superhård metal, slängde med våra tänkta hår-maner och diskuterade kvinnor och kärlek. Det var förbannat trevligt faktiskt.

Maria Therés sa...

Nja. Jag är sladdbarn jag också. Men dräpande kommentarer var alldeles riktigt.

Ang. Pollax: Jag kan köra dig dit. Behåll skorna!

Kan man lyssna på hård metall utan långt hår? Jag är skeptisk.

InfiniDimm sa...

Visst kan man.. Men det är uppenbart att det är något som saknas för att man ska kunna leva ut myten till fullo. Jag tror inte att det är någon av oss som skulle kalla sig hårdrockare.. Däremot är vi allihopa intresserade av musik, och just där och då, superhård metal.